zanzel

Senaste inläggen

Av sanna - 10 februari 2011 17:47

heej nu har jag äntligen blivit frisk!!  och då så måste man ju vara på skolan igen (inte lika kul) men ajaa vi skulle ha haft slöjd och teknik men våran lärare skulle gå tidigt. såvi hade fråge sport i stället fyra lag 2  kill lag och 2 tjej lag tyvärr så vann ena kill laget men ajaa dom sa att vi inte skulle  kunna en fråga om datoreer men båda tjej lagen fick alla rätt och inga av killarna hade rätt så dom vart       ÄGDAAAAAAAAAAAAA som man säger!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

kram!!!

Av sanna - 6 februari 2011 19:44

heej jag har fortfarande lite feber och hostar och är hes derför så ska jag inte  vara på skolan i morgon   men på tisdag ska jag nog det men jag är inte riktigt säker efter som att jag har lite feber så måste jag ju vara helt frisk innan jag kan vara  där igen!!       i dag fyllde ju min lilla syster 9 år och hon fick en bär bar dvd spelare,örhängen,ett bad lakan och som vanligt så måste man ju äta tårta  när någon fyller år. Alla andra år har vi  köpta tårtor men efter som att jag inte tål mjölk  så  kan vi inte köpa någon för att dom har mjölk i sig.

Av sanna - 5 februari 2011 15:38


Imorgon så fyller min lilla syster år och derför så ska vi ha gäster i kväll    


  vi ska äta tacos det ska bli super gott !!!!!!!Av sanna - 4 februari 2011 14:03

heej just nu har min feber gått ner lite men jag är fort farande så hes så att jag inte kan prata. jag anstränger mig jätte mycket för att få fram ett ord!!  


kram

Av sanna - 3 februari 2011 18:07

heej tyvärr så kommer jag nog inte kunna blogga på en stund  jag har 38 grader feber och kan inte prata jag får nästan inte fram ett ord så hes är jag.  och jag orkar ingenting !!!! men jag hoppas att det snart går över.

Det so är mest störande är att jag inte kan prata det bara bränner i halsen 


Kram   

Av sanna - 31 januari 2011 18:07

nu äntligen får vi vara i våra ny renoverade klassrum   eller i morgon får vi det.

Det är så att dom håller på med att renovera min/våran skola  dom började att renovera lågstadiet och dagis och sen har dom börjat med våran skola(gula, mellanstadiet ).

vi har våra klass rum på över våningen och massa annat som jag inte riktigt vet vad det är!!!

men nu så har dom börjat att renovera eller för några månader/veckor sen efter som att dom är klar nu så nu fick vi bära upp bänkarna och stolarna igen(jobbigt)  

man var helt slut efter att ha flyttat tillbaka 47bänkar och 47 stolar det hade gärna  fått vara mer än bara vissa som hjälpte till men jaa nu är vi klar och jkag sitter hemma och gör läxan. Men i morgon då  ska vi äntligen få vara på över  våningen i gen och då börjar dom där  nere (det vart jätte fint i klass rummet  efter att det var färdigt och det vart mycket större  eller det kanske bara verkade så  efter som att det inte var så mycket bänkar där inne   fast nu är det fult av bänkar igen och i morgon så  eller ja  då ska vi ha lektioner uppe.  


kram  från galningen (jag )  


Av sanna - 29 januari 2011 19:06

heej i fredags var jag hos frisören och blekte mitt hår (  ) och det tog 2timmar och 30 minuter att få det klart.

När ´jag var klar  ringde jag mamma så att hon kunde hämta mig och då for jag direkt till min kompis för att sova över(kul) (  )det har varit super kul 

att sova hos henne. just nu sitter jag och gör ingen ting (tråkigt)KRAM  hahhahaha bara skoja  jag är super glad

Presentation


hejhej ni får ställa hur många frågor ni vill jag blir bara glaad :) och kommentera gärna

Fråga mig

11 besvarade frågor

Omröstning

vilken av twilight böckerna är bäst???
 om jag kunde drömma
 när jag hör din röst
 ljudet av ditt hjärta
 så länge vi båda andas

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

lite blandat

bilder

Bilder

Bilder

               ehehe söööt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se